11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

PER: Mafia pădurilor a învins oficial la Suceava

Partidul Ecologist Român (PER) reclamă un comunicat “halucinant” al Gărzii Forestiere după agresarea activiștilor de mediu: Nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori/ Să nu se mai meargă în teren.

“Instituția afirmă că în zonă nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori, iar cei care vor să obțină informații despre situația pădurilor ar trebui să le ceară de la instituții, nu să se deplaseze în teren. Parlamentarii, Klaus Iohannis, Cîțu, ministrul Mediului ce faceti? Dormiți? TREZIȚI-VĂ!!!”, se precizează într-un comunicat de presă al PER, remis cotidianului național “România liberă”.

Ecologiștii mai susțin că: “NE SPUNE O INSTITUȚIE DE STAT SĂ NU SE MAI MEARGĂ PE TEREN SĂ CERCETEZE TĂIERILE ILEGALE ȘI DEFRIȘĂRILE? RUȘINE! Din acest moment s-a încheiat simularea și leneveala autorităților publice de verificare și control în domeniul mediului înconjurător! TOTUL ESTE OFICIAL: MAFIA LEMNULUI FACE LEGILE ȘI REGULILE!”. “Desfințați Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor! Care mai este utilitatea ministerului după un așa comunicat?”, se mai precizeză în comunicatul PER.

Ultima oră
Pe aceeași temă