7.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Orban vrea ca președintele PNL să fie ales de toți membrii partidului, nu doar de șefii de filiale

Ludovic Orban, președintele PNL, dorește ca, la alegerile din septembrie 2021, viitorul lider al partidului să fie desemnat de toți membrii PNL, nu doar de șefii de filiale județene.

„Fiecare dintre dumneavoastră aveţi în mâini soarta partidului. Sigur că unii au o strategie prin care aduc preşedinţi de filiale în susţinerea candidaturii lor. Strategia mea este cu totul şi cu totul diferită. Eu ştiu că fiecare membru al PNL are discernământ, are o responsabilitate pentru viitorul PNL şi va participa la luarea deciziei în mod activ, pentru că decizia nu trebuie să fie apanajul a 20, 30, 70 de oameni. În decizia pe care o luăm despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii PNL şi nicio altă entitate din exteriorul PNL, pentru că la urma urmei este destinul pe care îl vom avea împreună fiecare dintre noi, membrii PNL”, a explicat președintele PNL, Ludovic Orban.

El a făcut această declarație la Constanţa, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare judeţean al PNL.

La alegerile din PNL din septembrie 2021, cei doi candidați la funcția de președinte al partidului sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă