27.9 C
București
joi, 16 septembrie 2021

Orban spune că ideea unei remanieri de Guvern este o minciună

„Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală”, a declarat, în seara zilei de sâmbătă, 23 mai, premierul Ludovic Orban.

Despre informația care anunța că s-ar pregăti o asemenea remaniere, premierul Orban a spus că reprezintă „o minciună gogonată. E a nu ştiu câta ştire falsă care a fost lansată”.

„Pe cei care vor să dezinformeze în mod deliberat, le spun de pe acum: nu mai daţi ştiri false, pentru că până la urmă va trebui să iau măsuri împotriva acestei avalanşe de fake news care sunt promovate de unul-două site-uri de ştiri”, a avertizat premierul Ludovic Orban.

Totuși, șeful Guvernului a admis că unii dintre membrii Cabinetului pe care îl conduce au făcut și erori. Două exemple ar fi protocolul semnat de ministrul de Interne, Marcel Vela, cu Patriarhia Română – protocol care a fost modificat după intevenția directă a premierului Orban – precum și proasta gestionare a situației de pe aeroportul din Cluj Napoca, la momentul în care sute de lucrători din România au plecat spre Germania.

 

 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă