10.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Orban îl ia la țintă pe Cîțu pe tema vaccinării

Orban a fost întrebat, marți, cine este responsabil că țintele anunțate de premierul Florin Cîțu pentru campania de vaccinare au fost ratate.

„Cine a stabilit țintele trebuia să le urmărească. În ceea ce mă privește, eu m-am ferit întotdeauna de ținte, atât timp cât nu au existat evaluări foarte serioase”, a spus Ludovic Orban.

El a adăugat că liderii coaliției au discutat modalități de a găsi soluții pentru a crește numărul persoanelor vaccinate, inclusiv acordarea unor stimulente, cum ar fi bonuri de masă sau alte instrumente folosite în alte țări.

„Am stabilit de comun acord (Cîțu să participe la ședința coaliției de guvernare – n.r.). Mi-a și spus că nu poate veni la 14.00, ci la 14.30. Nu a venit. PNL este reprezentat în coaliție de președintele partiului și de premier. Eu am participat la toate întâlnirile coaliției. (…) Eu fac tot ce este posibil să nu fie afectat actul de guvernare de competiția internă din PNL”, a conchis Orban.

Premierul Florin Cîțu a spus că este mâhnit de declarațiile lui Ludovic Orban și că se așteptă să spună cum se va putea crește rata de vaccinare. Declarația a fost făcută la Digi 24.

Ultima oră
Pe aceeași temă