13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrban, avertisment pentru liberalii care vor să voteze moțiunea de cenzură

Orban, avertisment pentru liberalii care vor să voteze moțiunea de cenzură

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat că nu va permite niciunui membru de partid să susţină o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL.

“Atât timp cât sunt preşedintele PNL, nu voi permite niciunui parlamentar al PNL să voteze o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL”, a arătat Orban, într-o declaraţie acordată presei, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL.

Preşedintele PNL a arătat că a comunicat cu liderii USR-PLUS cu privire la şedinţa coaliţiei, care ar urma să aibă loc vineri, la ora 18,00.

El a reamintit că premierul l-a informat cu privire la remanierea ministrului Justiţiei cu două minute înainte să anunţe această decizie.

“Premierul Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe Stelian Ion. (…) Nu văd de ce să mă întrebe pe mine sau să ceară acordul partidului că până acum s-a comportat într-un mod în care nu a consultat preşedintele partidului”, a declarat liderul liberalilor, chestionat cu privire la o posibilă remaniere a miniştrilor USR-PLUS.

Orban a fost întrebat şi dacă Florin Cîţu este responsabil pentru actuala criză politică.

“Oricine are ochi şi minte poate să vadă adevărul în această situaţie”, a afirmat Orban.

El a mai spus că îl sprijină pe Florin Cîţu, deoarece este premierul care reprezintă PNL. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă