-0.6 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăOrban, avertisment pentru liberalii care vor să voteze moțiunea de cenzură

Orban, avertisment pentru liberalii care vor să voteze moțiunea de cenzură

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat că nu va permite niciunui membru de partid să susţină o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL.

„Atât timp cât sunt preşedintele PNL, nu voi permite niciunui parlamentar al PNL să voteze o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL”, a arătat Orban, într-o declaraţie acordată presei, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL.

Preşedintele PNL a arătat că a comunicat cu liderii USR-PLUS cu privire la şedinţa coaliţiei, care ar urma să aibă loc vineri, la ora 18,00.

El a reamintit că premierul l-a informat cu privire la remanierea ministrului Justiţiei cu două minute înainte să anunţe această decizie.

„Premierul Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe Stelian Ion. (…) Nu văd de ce să mă întrebe pe mine sau să ceară acordul partidului că până acum s-a comportat într-un mod în care nu a consultat preşedintele partidului”, a declarat liderul liberalilor, chestionat cu privire la o posibilă remaniere a miniştrilor USR-PLUS.

Orban a fost întrebat şi dacă Florin Cîţu este responsabil pentru actuala criză politică.

„Oricine are ochi şi minte poate să vadă adevărul în această situaţie”, a afirmat Orban.

El a mai spus că îl sprijină pe Florin Cîţu, deoarece este premierul care reprezintă PNL. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă