11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Orban, atac la adresa lui Cîțu și a Guvernului

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la formațiuni politice, că Florin Cîţu nu s-a consultat cu el sau forurile statutare când a luat decizia de a îl remania pe Alexandru Nazare sau înainte de a provoca ieşirea USR PLUS de la guvernare şi criza politică actuală.

Liderul PNL a adăugat că sprijină strategia de a reface coaliţia de guvernare şi i-a întrebat pe liberali cu cine va face formaţiunea majoritate parlamentară, în cazul în care USR PLUS nu revine la guvernare prin îndeplinirea cerinţei acestora ca Florin Cîţu să nu mai fie prim-ministru.

Orbana mai spus că nu este o opţiune refacerea USL, printr-o colaborare cu PSD.

„Dacă cineva îşi imaginează că guvern minoritar va putea rezista cu sprijin în parlament, înseamnă că este naiv”. Unii dintre susţinătorii lui Florin Cîţu au părăsit sala în timpul discursului liderului PNL.

„Încep prin a le spune celor câţiva care au huiduit şi fluierat că îi dezaprob şi că îmi cer scuze în numele lor. Noi am venit aici, cel care îl susţin pe Florin Cîţu să îl susţină pe Florin Cîţu, cei care mă susţin pe mine să mă susţină pe mine. Am vorbit de nenumărate ori în faţa dvs în toate ocaziile posibile şi multe dintre ele imposibile”, a afirmat Orban.

Ultima oră
Pe aceeași temă