4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrban, atac la adresa lui Cîțu și a Guvernului

Orban, atac la adresa lui Cîțu și a Guvernului

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la formațiuni politice, că Florin Cîţu nu s-a consultat cu el sau forurile statutare când a luat decizia de a îl remania pe Alexandru Nazare sau înainte de a provoca ieşirea USR PLUS de la guvernare şi criza politică actuală.

Liderul PNL a adăugat că sprijină strategia de a reface coaliţia de guvernare şi i-a întrebat pe liberali cu cine va face formaţiunea majoritate parlamentară, în cazul în care USR PLUS nu revine la guvernare prin îndeplinirea cerinţei acestora ca Florin Cîţu să nu mai fie prim-ministru.

Orbana mai spus că nu este o opţiune refacerea USL, printr-o colaborare cu PSD.

„Dacă cineva îşi imaginează că guvern minoritar va putea rezista cu sprijin în parlament, înseamnă că este naiv”. Unii dintre susţinătorii lui Florin Cîţu au părăsit sala în timpul discursului liderului PNL.

„Încep prin a le spune celor câţiva care au huiduit şi fluierat că îi dezaprob şi că îmi cer scuze în numele lor. Noi am venit aici, cel care îl susţin pe Florin Cîţu să îl susţină pe Florin Cîţu, cei care mă susţin pe mine să mă susţină pe mine. Am vorbit de nenumărate ori în faţa dvs în toate ocaziile posibile şi multe dintre ele imposibile”, a afirmat Orban.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă