15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăOprea spune că UNPR va merge singur la alegerile europarlamentare

Oprea spune că UNPR va merge singur la alegerile europarlamentare

 
 
Gabriel Oprea a participat, sâmbătă, la Iaşi, la întrunirea filialelor UNPR din Moldova, iar după această reuniune a anunţat, într-o conferinţă de presă, că UNPR va prezenta liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European.

“Vom merge singuri la alegerile europarlamentare. Ne-am propus la localele din 2020 peste 10 la sută, la fel şi la alegerile generale. Nu avem un obiectiv strategic pentru europene, ne propunem să obţinem cât mai multe voturi. La prezidenţiale vom stabili până în iunie ce vom face”, a declarat Gabriel Oprea.

Şeful UNPR a precizat că lista de candidaţi pentru europene va fi stabilită în perioada următoare. Oprea a spus că nu a decis dacă va candida sau nu.

“Vom căuta să punem valori ca să tragă lista. Dacă la locale se alege gospodarul, la europarlamentare funcţionează organizarea de partid. Nu m-am hotărât dacă voi candida”, a afirmat Oprea.

El a mai spus că partidul se va concentra pe strângerea celor 200.000 de semnături la nivel naţional necesare pentru a se putea prezenta în alegeri, filiala ieşeană având ca obiectiv să adune 25.000 de semnături.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă