20.3 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăNicușor Dan spune că USR-PNL-PMP nu au ajuns la un acord privind...

Nicușor Dan spune că USR-PNL-PMP nu au ajuns la un acord privind noul preț al gigacaloriei

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declara că USR-PNL-PMP nu au ajuns la un acord privind noul preț al gigacaloriei și nu este pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București, scrie Digi24.

Nicușor Dan a transmis printr-o postare pe Facebook, că a convocat CGMB pentru data de 26 noiembrie.

„Am convocat Consiliul General al Municipiului București pentru 26 noiembrie. Proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei nu este pentru moment pe ordinea de zi, întrucât nu s-a ajuns la un consens în majoritatea USR-PNL-PMP. Sunt optimist că până la momentul ședinței vom ajunge la o poziție comună, iar proiectul va intra pe ordinea de zi suplimentară și va fi votat”, a transmis Primarul Bucureștiului.

Nicușor Dan a mai spus că va face tot posibilul ca locuitorii din București să aibă costuri mici la încălzire în această iarnă.

„Voi face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea”, promite Dan.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Câteva localități din județele Arad și Timiș se vor afla până la miezul nopții sub cod portocaliu de furtună

Mai multe localități din judeţele Arad şi Timiș se vor afla, până la miezul nopţii, sub Cod portocaliu de furtună, potrivit Administraţiei Naţionale de...
00:00:58

Imagini luate de o dronă arată o cale ferată bombardată în regiunea Donețk din Ucraina

Imagini luate cu o dronă arată o cale ferată bombardată în regiunea Donețk din Ucraina, după luptele aprige dintre armata rusă și trupele ucrainene. Fotografii...

Cristi Danileț, exclus pentru a doua oară din magistratură

Consiliul Superior al Magistraturii l-a exclus, miercuri, din nou din magistratură pe judecătorul Cristi Danileț, pe motiv că a făcut politică prin participarea la...
Ultima oră
Pe aceeași temă