15.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Negoiță s-ar întoarce în PSD, dar se opune Firea

Liderul PSD a precizat că interesul partidului va depăși „micile neînţelegeri care au existat”.

„Am avut discuţii cu domnul primar Robert Negoiţă. Doreşte să revină în interiorul Partidului Social Democrat. E o decizie pe care o să o iau cu toţi colegii. Eu, personal, mi-aş dori ca domnul Negoiţă să revină în PSD. Am avut o discuţie la Comitetul Regiunilor, cu preşedintele din partea PES şi am dat o scrisoare ca domnul Negoiţă să reintre din partea socialiştilor în Comitetul Regiunilor şi a fost acceptat acest lucru. Între oameni politici există şi anumite derapaje şi supărări interne. Dar cred că interesul PSD va depăşi aceste mici neînţelegeri care au existat. Cred că Robert Negoiţă a avut anumite derapaje şi decizii greşite politic şi chiar colegial. Aşa consider, i-am şi spus”, a declarat, la DC News, Marcel Ciolacu.

Firea a transmis că partidul nu are nevoie de oameni care „folosesc partidul că pe o trambulină personală, după care, când echipa are nevoie de ei, aleg să dezerteze”.

„Interesul românilor este să-i apărăm de o guvernare incompetentă. Interesul partidului este să rămână alături de oameni, să le apărăm drepturile. Prioritatea noastră este opoziția în interesul cetățenilor.

Negoiță a candidat însă la alegeri pe lista unei formațiuni necunoscute, creată alături de Victor Ponta. Dacă și-ar da demisia pentru a reveni în PSD și-ar pierde mandatul de primar. Negoiță spunea în ianuarie că a găsit și o soluție pentru ca astfel să nu-și piardă mandatul de primar – să fuzioneze cu PSD.

Nemulțumirea Gabrielei Firea vine după ce Negoită a atacat-o în mai multe rânduri. El a spus că nu a primit support de la Primăria Capitalei pentru anumite proiecte, atunci când Firea era primar general.

Ultima oră
Pe aceeași temă