25.2 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Ministrul Tătaru, despre premierul care fuma la Guvern: Nu este o imagine cu care să fiu de acord

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că a avut o discuţie „strict profesională” cu premierul Ludovic Orban pe tema fotografiei în care premierul apare fumând în birou, în sediul Guvernului, și a precizat că el, ca ministrul al Sănătății, nu poate fi de acord cu o asemenea imagine. 

În acea fotografie, premierul Orban și ministrul de Externe Bogdan Aurescu fumează, iar alți doi membri ai Guvernului sunt împreună cu ei în același birou. Niciunul dintre cei patru nu poartă mască de protecție.

„Nu este o imagine cu care să fiu de acord. Sunt cel care de trei luni, zi de zi, propovăduiam crezând şi cred în continuare, în această distanţare, în portul măştii, în dezinfecţia la intrarea într-o incintă, în dezinfecţia după orice gest, suflarea nasului, sau unde am avut suprafeţe sau spaţii comune. Râmân în continuare acelaşi adept, indiferent de anumite momente şi anumite locaţii”, a explicat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, într-o declarație susținută la postul Digi 24.

Ministrul Tătaru (care nu apare în faimoasa fotografie) a spus că a fost și el la ziua premierului, însă a stat foarte puțin și că, el, personal, nu este fumător.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă