9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăMinistrul Agriculturii a scăpat de moțiunea simplă

Ministrul Agriculturii a scăpat de moțiunea simplă

Moțiunea fusese depusă de 110 deputați.

Miercuri, din 283 de deputați prezenți, au votat „pentru” 115 și „împotriva” moțiunii au votat 166. Doi parlamentari nu au votat.

Adrian Ionuț Chesnoiu, de la PSD, a transmis, după ce moțiunea a fost respinsă, că este dezamăgit de faptul că AUR nu a fost alături de social-democrați la votul pe moțiunea împotriva ministrului Adrian Oros.

„Rușine! Din păcate, cei de la AUR ar fi trebuit să fie în sală să dăm jos cel prost ministru al Agriculturii din ultimii 30 de ani. (…) Plătiți despăgubirile, plătiți motorina! Fermierii au nevoie de sprijin, nu de povești și de voturi inutile”, a spus deputatul PSD.

Moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros a fost depusă de PSD. Social-democrații au considerat că există un pericol real în ceea ce priveşte securitatea alimentară.

„Pericolul asupra securităţii alimentare a României în acest moment este unul real. Vă reamintesc că România nu mai produce pesticide, îngrăşăminte sau seminţe. Vedem că, în continuare, nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele româneşti şi autohtone, atât tradiţionale, cât şi cele produse cu materie primă chiar importată, nu vedem un program coerent în acest moment din partea Ministerului Agriculturii”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

SUA sunt gata să ofere un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina

Statele Unite(SUA) pregătesc un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina, primul care va proveni din proiectul de lege Ucraina-Israel,...

Șapte răniți după un accident de circulație pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă