12.2 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Mihai Chirica, primar Iași: Îmi asum și guvernez și singur, mă descurc și fără viceprimari

„Toţi cei care din diverse motive, poate şi datorită mie, aţi votat cu USR-PLUS, vă rog să ne explicăm împreună de ce i-am chemat să facă parte din rândul viceprimarilor care să coordoneze destinele acestui oraş şi nu au venit. De ce nu au venit? De ce nu au răspuns acestei chemări? De ce te duci să câştigi voturile cetăţenilor, dar să nu vrei să-i ajuţi după? Lucrul acesta doare foarte mult. Nu înseamnă că oraşul nu poate merge şi fără ei, dimpotrivă. Dar arată câtă ipocrizie politică s-a exprimat pe 27 septembrie.”, a declarat Mihai Chirica, citat de News.ro.

USR-PLUS, prin vocea deputatului USR Marius Bodea, a anunțat că nu poate face o înțelegere cu primarul Mihai Chirica și că refuză propunerea de a accepta o funcție de viceprimar.

„După ce ne înjură peste tot, după ce a jignit grosolan conducerea USR Iaşi, după ce nu s-a debarasat de metehnele pesediste şi trăieşte în spuma corupţiei ieşene, are curajul să ne ceară să îi fim alături, insultându-ne în aceeaşi frază. Spre deosebire de samsarii imobiliari, noi nu putem face cu Mihai Chirica nici o cumetrie, aşa cum îşi imaginează. Pentru că şi Iaşiul trebuie scăpat de hoţie.”, a reacționat dur parlamentarul USR pe Facebook.

Consiliul Local Iași are în componență 11 consilieri locali PNL, USR-PLUS are 9 aleși locali, PSD 5 consilieri iar PMP 2 și fără susținerea USR-PLUS sau PSD echipa primarului Mihai Chirica nu-și poate asigura majoritatea de cel puțin 14.

Ultima oră
Pe aceeași temă