4.4 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăMesajul președintelui AEP la cel de-al VII-lea Congres al profesiei de auditor...

Mesajul președintelui AEP la cel de-al VII-lea Congres al profesiei de auditor financiar

Președintele Autoritӑții Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin  Mitulețu-Buicӑ, a adresat un mesaj ȋn deschiderea celui de-al VII-lea Congres al profesiei de auditor financiar din Romania cu tema„Modernizarea profesiei de auditor financiar ȋn contextul actualelor provocӑri globale”, organizat de Camera Auditorilor Financiari din România.

„Cu acest prilej, oficialul AEP și-a exprimat aprecierea față de eforturile Camerei Auditorilor Financiari din România privind intensificarea dialogului ȋn domeniul auditului financiar, ȋn cadrul unui  eveniment de afaceri cu rezonanță internațională”, se precizează într-un comunicat de presă al AEP, remis cotidianului național „România liberă”.

Obiectivul evenimentului este analizarea evoluției universului auditului, direcțiile în care se îndreaptă și impactul schimbӑrilor societale asupra profesiei.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă