12 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăMarcel Ciolacu le cere urgent lui Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu să...

Marcel Ciolacu le cere urgent lui Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu să vină la Senat

„Premierul Orban şi Ministrul Justiţiei Predoiu trebuie să vină urgent în Senatul României!! Unde românii trebuie apăraţi, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei! Virusul nu are culoare politică, dar prostia, neputinţa şi lăcomia sunt vopsite în galben!

Pentru a-şi acoperi furturile, guvernarea PNL loveşte zi de zi în români. Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor.

Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice şi o luăm acum de la capăt în Senat. Le solicit prezenţa premierului şi ministrului Justiţiei la dezbateri, faţă în faţă cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, medici şi pacienţi!

În nici un caz nu vom permite transformarea ţării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberaţii! Pe bandă rulantă. Însă cei care suferă din cauza incompetenţei crase a PNL sunt românii”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic a intrat în dezbaterea Comisiei juridice a Senatului.

El a fost adoptat de plenul Camerei Deputaţilor, care este primul for sesizat în acest caz.

Cele mai citite

Nicușor Dan: „Vom avea o mare dificultate în ianuarie 2022 cu banii pentru subvenţia la termoficare”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că PMB nu a cerut absolut niciun ban de la Guvern pentru subvenţia la gigacalorie anul acesta, scrie...

Halele Obor, redeschise parțial. FOTO

Halele Obor au fost redeschise, parţial, ca urmare a remedierii deficienţelor constatate, zilele trecute, de către inspectorii de la protecţia consumatorilor, a anunţat Autoritatea...

Africa de Sud se pregătește pentru valul de Omicron

În timp ce lumea se confruntă cu apariția noii variante foarte transmisibile a COVID-19, oamenii de știință din Africa de Sud, unde a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă