15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban: Klaus Iohannis a blocat capturarea instituțiilor de către PSD

Ludovic Orban: Klaus Iohannis a blocat capturarea instituțiilor de către PSD

Liberalul a menționat, în acest context, faptul că OUG 13 nu este în vigoare, că ”în fruntea Parchetelor nu stau politrucii din magistratură ai PSD-ului” sau că ”România a dat procurorul șef european”.

”Numărul victoriilor repurtate de președintele României în această perioadă în luptă cu cel mai puternic, cel mai perfid și cel mai ticălos adversar, care a existat în ultimii 30 de ani, adversari ai democrației și ai interesului fiecărui cetățean, victoriile președintelui Klaus Iohannis împotriva PSD, sunt nenumărate și suntem aproape de victoria decisivă care depinde de fiecare dintre noi.Faptul că astăzi nu e în vigoare Ordonanța 13 se datorează președintelui României, în spatele căruia au venit toți românii corecți, toți românii cinstiți, toți românii educați, toți românii care vor binele României”, a declarat Ludovic Orban, la reuniunea la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

”Faptul că astăzi în fruntea Parchetelor nu stau politrucii din magistratură ai PSD-ului, gen politrucul care este desemnat să conducă Secția specială, i se datorează rezistenței președintelui Klaus Iohannis.

Faptul că astăzi instituțiile statului nu sunt capturate și nu sunt folosite ca filiale de partid împotriva cetățenilor se datorează președintelui Klaus Iohannis.
Faptul că noi, românii, astăzi, putem să mergem cu mândrie în orice țară din Europa și să fim priviți ca niște parteneri egali, i se datorează doar președintelui Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban în fața liberalilor reuniți la Iași. 

El a enumerat și realizările de politică externă. ”La Reuniunea celor trei Mări a participat toată Europa iar toate proiectele susținute din regiune, practic, au primit angajament de susținere  atât din partea partenerului strategic, Statele Unite ale Americii cât și din partea Uniunii Europene. Un rezultat care nu a fost apreciat la adevărata măsură dar care va genera niște efecte extraordinare pentru România: summitul de la Sibiu. Și nu în ultimul rând, vă spun un lucru, faptul că astăzi, România a dat procurorul șef european, se datorează în primul rând președintelui Klaus Iohannis”, a menționat Orban.

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă