15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Ludovic Orban, atac la Călin Popescu Tăriceanu

„6.288.769 de români au votat în turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei vă războiţi, domnule, pardon, tovarăşe Tăriceanu. Pe ei îi jigniţi prin afirmaţiile stupide şi pline de invidie şi ranchiună care vă scapă pe gură, precum otrava din gura şarpelui. Printre ei se află şi peste 150.000 dintre cei 508.572 de votanţi ai dumneavoastră din primul tur, care nu v-au ascultat îndemnurile disperate de a vota candidatul PSD în turul II, ci l-au preferat pe Klaus Johannis. Si pe aceştia îi dispretuiţi şi îi jigniţi”, a scris preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

Ludovic Orban i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că „niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulţi purici”.

„Niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulţi purici. Dar, la cât vă pasă de oameni, inclusiv de oamenii care v-au susţinut, nu-i de mirare că vă permiteţi să jigniţi pe oricine, pentru simplul fapt că şi-a exprimat o opţiune. Nu pot decât să vă transmit, în numele multora dintre cei pe care i-aţi jignit, că aveţi o singură scuză: ” ATÂT VĂ DUCE MINTEA ! „. Şi, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a conchis Orban.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, la România TV, că preşedintele Klaus Iohannis nu are niciun interes să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi şi să oprească abuzurile din justiţie, adăugând că electoratul preşedintelui vrea „sânge pe pereţi”.

„Atâta îi duce minte”, a spus Călin Popescu Tăriceanu despre electoratul preşedintelui Iohannis.

Ultima oră
Pe aceeași temă