18.3 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Liviu Dragnea, chemat la DNA, exact la ora programării sale la RMN

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut un anunț șocant. Fostul lider PSD este chemat la DNA, exact când avea programare la RMN.

“Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se întâmplā!” – a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de facebook.

Majoritatea comentatorilor de pe pagina sa întreabă de ce e mai importantă prezența la DNA decât programarea la investigația medicală.

„Să se ducă la RMN… Este o urgență medicală justificabila și – n fața DNA…”, zice o cititoare. „Nu poate. Trebuie să se ducă la DNA,” a replicat Ștefănescu.

Majoritatea susține că urgența medicală are întâietate procurorilor. „Trăim în Procuroristania,” vine o replică.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Ultima oră
Pe aceeași temă