13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăLiber la rezilierea contractului cu Romprest în sectorul 1. Ce vot s-a...

Liber la rezilierea contractului cu Romprest în sectorul 1. Ce vot s-a dat azi la primăria de sector

„Dincolo de linșaje mediatice, dincolo de jignirile și calomniile împotriva mea, după lungi bătălii, după ziua de vineri când consilierii PSD și PNL nu s-au prezentat la ședința de consiliu și au făcut front comun pentru compania care șantajează autoritatea locală și cetățenii din București, astăzi Consiliul Local al Sectorului 1 a mandatat primarul Sectorului 1 în vederea unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1”, anunță Clotilde Armand.

Ea cataloghează decizia ca fiind „o mare victorie”.

„De astăzi primarul poate solicita Justiției rezilierea contractului cu Romprest. Asta înseamnă să nu renunți. E o mare victorie. Este ceea ce trebuia făcut de toți primarii dinaintea mea”, conchide edilul Sectorului 1.

Primarul Clotilde Armand a făcut, marți, apel la consilierii locali din Sectorul 1 să se prezinte la ședința CL și să o mandateze pentru a cere în Justiție recuperarea daunelor și rezilierea contractului cu Romprest: „Dacă nu vin înseamnă că le place gunoiul pe stradă și că serviciul public este în colaps”.

Clotilde Armand a convocat o nouă ședință de urgență pentru a primi mandat să rezilieze contractul cu Romprest, după ce instanța de judecată a respins acţiunea formulată de Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calităţii procesuale active.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă