5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăKlaus Iohannis, declarații de presă la ora 18.15

Klaus Iohannis, declarații de presă la ora 18.15

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine, marţi, la ora 18,15, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Declarațiile de presă, cel mai probabil, vin în contextul în care astăzi au fost audierile în Parlament pentru formarea cabinetului Cioloș, dar și ca urmare a faptului că România este în colaps cu un număr record de morți de covid.

România Liberă va prezenta principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă