7.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre ieșirea din Coaliție: Orice variantă este pe masă

Deputatul Ionuț Moșteanu, șeful grupului deputaților USR PLUS, a sugerat, miercuri, că ar fi posibilă ieșirea din Coaliția guvernamentală a USR PLUS, ca efect al deciziei premierului Cîțu (PNL) de a-l demite pe Vlad Voiculescu (USR PLUS) din funcția de ministru al Sănătății.

Întrebat despre această variantă a USR PLUS de a ieși din Coaliție, deputatul Moșteanu a răspuns: „Orice variantă este pe masă”.

Cu puțin timp înainte, premierul Cîțu anunțase că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l revoca pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Cu privire la ministru, decizia finală va aparține șefului statului.

Pe de altă parte, premierul Cîțu a anunțat că a demis-o pe Andreea Moldovan din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Decizia premierului cu privire la Andreea Moldovan a fost publicată, miercuri, 14 aprilie, în Monitorul Oficial.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă