14.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Ingrid Mocanu, fost vicepreședinte al ANRP: „Oare câte mizerii mai putem afla despre acest Sistem?”

Victor Ponta a afirmat vineri, într-un interviu acordat site-ului știripesurse.ro, că procurorii DNA „doreau să-i facă flagrant lui Liviu Dragnea în birou la Ministerul Dezvoltării. Eu le-am zis că nu se poate, că e vicepremier. Vali Preda, care a adus niște documente de la Tel Drum în Ministerul Dezvoltării, credeți că le adusese pentru el? Nu, le adusese pentru Dragnea, de aceea doreau să-i facă flagrantul”.

Avocata Ingrid Mocanu a criticat faptul că Ponta, premier atunci în funcție, le-a dat indicații procurorilor. „Cuuuum? El le-a zis că <>, că e vicepremier? Adică niște procurori/sistemiști sau cine știe cine i-au spus unui premier al unei țări că urmează să îi facă <> vicepremierului lui? Și el le-a dat sfaturi juridice cum că nu se prea poate? Adică nu doar Coldea îi dădea sfaturi juridice lui Ionuț Matei & co cum să judece pe la ÎCCJ, ci și premierul țărișoarei noastre România dădea sfaturi procurorilor/securiștilor, care îl informează pe acesta că urmează să facă un flagrant? Oare câte mizerii mai putem afla despre acest Sistem împuțit pentru a începe curățenia de primăvară? Parcă nici primăverii nu îi vine cheful să vină când vede câtă nenorocire și durere s-au abătut asupra acestei amărâte de țări”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Ingrid Mocanu, fost vicepreședinte al ANRP, afost condamnată luna trecută de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul ANRP, în care mai sunt judecaţi fostul şef al ANI, Horia Georgescu, foştii deputaţi Cătălin Theodor Nicolescu şi Marko Attila-Gabor, precum şi foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor. Horia Georgescu a primit tot 4 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Ultima oră
Pe aceeași temă