10.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Gelu Vișan: Războiul Coldea – Hellvig se poartă în interiorul PSD

Omul politic Gelu Vișan subliniază, într-o postare pe Facebook, faptul că multe partide politice din România „au fost conduse de Securiști parte a Sistemului”.

„PSD nu este nici mai mult nici mai puțin Securist decât PNL-ul, de exemplu, este, pur și simplu un partid condus de Securiști. În PSD, Dragnea, băiatul bun pe care-l folosea Sistemul, a defectat. Din cine știe ce motive, cel mai probabil legate de bani și schimburi de putere între Securiști, Dragnea a intrat în Dizgrație. In partidele din România este ca in Grecia Antică. Atunci când se ceartă Zeii între ei, adică Securiștii, executanții, adică Securiștii din partide, se ceartă și ei unii cu alții. In PSD, Dragnea era apropiat de Coldea și de oamenii lui, Tudose este omul Noii Securități reprezentate de Helvigh. Cum șefii lui Hellvig nu vor sâ împartă puterea cu nimeni, Dragnea a intrat în dizgrație”, susține Gelu Vișan, în postarea de luni de pe contul său de Facebook.

 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă