11.3 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Gelu Vișan, fost parlamentar: Dăncilă va câștiga alegerile prezidențiale

Gelu Vișan a postat, sâmbătă seară, pe contul propriu de Facebook, un grafic în care candidata PSD, Viorica Dăncilă, apare cu un procent de 66 la sută, iar candidatul PNL, Klaus Iohannis, figurează cu un procent de 34 la sută.

Gelu Vișan precizează că acesta ar fi sondaj de ultimă oră, dar nu indică numele firmei care a realizat sondajul și nici data la care a fost elaborat.

După cum se știe, în primul tur de scrutin, prezența la vot a fost de circa 47 la sută. Analiștii politici se așteaptă ca în turul al doilea să se înregistreze o prezență la vot mai mare. O posibilă explicație a unei eventuale răsturnări de situație ar fi aceea că persoanele care n-au votat în primul tur dar vin să voteze în turul doi să se pronunțe în favoarea candidatei PSD.

În luna iunie 2019, Gelu Vișan se mai remarcase printr-un mesaj, postat tot pe Facebook, în care susținea că alegerile europarlamentare din România ar fi fost fraudate. Gelu Vișan afirma că frauda de la europarlamentare a fost comisă cu ajutorul unui soft, de un partid politic care îl va susține, la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, pe Klaus Iohannis. 

Gelu Vișan a fost senator PD-L și apoi deputat PMP.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă