6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăFOTO. Candidatul PNL la șefia CJ Constanța, campanie cu ÎPS Teodosie

FOTO. Candidatul PNL la șefia CJ Constanța, campanie cu ÎPS Teodosie

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Constanța, Mihai Lupu, își face campanie alături de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Candidatul PNL se mândrește cu faptul că a adus Biserica în campania politică și a postat mai multe imagini, pe pagina sa de Facebook, unde apare alături de Teodosie.

Nu este singurul episod controversat din campania lui Mihai Lupu.

Liberalul este acuzat de reprezentanții elevilor constănțeni că a politizat începutul noului an școlar, în ciuda restricțiilor impuse pe timp de pandemie.

“Luni, 14 septembrie a.c., la o școală din comuna Mihai Viteazu s-a organizat o festivitate de inaugurare a unui corp nou, în ciuda recomandărilor ministrului educației și președintelui Klaus Iohannis de a nu organiza festivități la deschiderea anului școlar. La festivitate au participat și primarul localității, Gheorghe Grameni, împreună cu Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, iar cei doi au tăiat panglica împreună cu directoarea școlii”, transmite Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC).

“În loc să se preocupe ca în unitățile de învățământ să existe toate condițiile necesare desfășurării orelor de curs în siguranță pentru elevi, primarii caută să organizeze tot felul de acțiuni pentru a câștiga capital politic. Educația este prioritară, mai ales acum în perioade critice, iar politicienilor le stă gândul doar la alegerile locale”a declarat președintele AEC, – Andreea-Sabina Spatariu.

Arhiepiscopul Tomisului a stârnit, la rândul său, numeroase controverse în acest an, susținând slujbe în timpul stării de urgență și chiar împărțind Lumina Sfântă, după Paște.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă