15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăFlorin Cîțu a spus la Focșani că zona Vrancea va fi ajutată...

Florin Cîțu a spus la Focșani că zona Vrancea va fi ajutată prin investiții majore

Preşedintele PNL, Florin Cîțu, a declarat, luni, la Focșani, că toate unităţile administrativ-teritoriale (UAT) din Vrancea vor beneficia de investiții majore care vor reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă şi alte regiuni.

Liderul PNL a confirmat că va susţine investiţiile de amploare pe care le pregăteşte administraţia judeţeană condusă de Cătălin Toma.

“Sunt alături de filiala dumneavoastră şi de preşedintele Cătălin Toma, fostul meu coleg din Senatul României. Vreau să vă anunţ personal că ne-am ţinut de cuvânt, iar noul spital judeţean de la Focşani este inclus la finanţare şi va fi realizat prin PNRR. De asemenea, toate UAT-urile vor putea derula proiecte prin PNRR, prin fonduri europene şi prin PNI, proiecte care vor schimba faţa judeţului Vrancea în următorii ani. Ne vom baza pe investiţii majore pentru vrânceni şi împreună cu preşedintele CJ, Cătălin Toma, vom reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă şi alte regiuni”, a precizat Florin Cîţu, conform agerpres.ro.

Florin Cîțu, la Focșani, a promis pentru Vrancea investiții serioase, la aniversarea de 142 de ani a organizației județene PNL

Florin Cîţu şi ministrul Fondurilor Europene, Dan Vâlceanu, s-au aflat, luni seara, la Focşani, pentru a fi alături de filiala PNL Vrancea, care împlineşte 142 de ani de existenţă.

Momentul a fost marcat în acest an printr-o şedinţă festivă a Colegiului Director Judeţean al PNL Vrancea, la care au participat şi zeci de preşedinţi de organizaţii liberale.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă