24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăFirea poate fi iar primar general

Firea poate fi iar primar general

Firea poate fi iar primar general, dacă va candida la următoarele alegeri locale. Gabriela Firea și-a anunțat această intenție într-o emisiune a postului România Tv. Gabriela Firea este senator PSD și a fost primar general înainte de Nicușor Dan.

„Mi-aş dori în trei ani să candidez din nou la Primăria Capitalei, dacă voi fi sănătoasă”, a declarat Gabriela Firea. Până atunci, „îmi doresc în special să lupt pentru români, ca parlamentar, ca senator”, a spus Gabriela Firea. Ea a spus că are ca priorități majorarea pensiilor, a alocațiilor pentru copii și a salariului minim.

Gabriela Firea a precizat, în schimb, că nu vizează neapărat un post de ministru, chiar dacă PSD ajunge la guvernare.

Firea poate fi iar primar general dar poate fi și ministru

„Cât priveşte portofoliile, în funcţie de ce vor decide colegii mei, social democraţi, în următoarele şedinţe, dacă pot fi utilă undeva, discutăm, dar nu îmi doresc în mod pragmatic sau esenţial acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

PSD continuă negocierile pentru a intra, eventual, în Coaliția de guvernare, alături de PNL și UDMR. PSD ar dori șapte posturi de ministru, susțin surse politice. Pentru postul de ministru al Muncii, PSD ar putea s-o propună pe Gabriela Firea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă