9.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Firea iese la atac: Criminal! Inuman! În miez de noapte, pacienții operați sunt scoși în stradă

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a avut o reacție dură, vineri seara, după ce a văzut imaginile cu evacuarea Spitalului „Foișor”, din Capitală, spunând că acest lucru, făcut noaptea, este un act „criminal”, „inuman”.

„Criminal! Inuman! În miez de noapte, pacienții operați la Spitalul de ortopedie „Foișor” sunt scoși în stradă! Iar cei programați la operație, trimiși acasă!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit urgent! Imaginile par dintr-o țară din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, însă din păcate sunt din Capitala României! Voiculesuc, demisia! Urgent”, spune Firea, pe Facebook.

Spitalul Foișor din București devine spital COVID, pacienții non-COVID fiind mutați în alte unități spitalicești vineri seara. Ordinul de evacuare a spitalului a fost transmis în cursul zilei, spune Raed Arafat, fără a preciza ora.

Spitalul Foișor are o secție de terapie intensivă de 21 de paturi și are 200 de paturi pe oxigen, a declarat la Antena 3 secretarul de stat Raed Arafat. „Sub jumătate din secția de terapie intensivă era ocupată. Sâmbătă dimineață spitalul va începe să primească pacienți COVID”, a spus Arafat.

Ultima oră
Pe aceeași temă