11.6 C
București
joi, 23 septembrie 2021

După alegerile anticipate, liberalii vor lua măsuri nepopulare, avertizează Lia Olguța Vasilescu

„Cred că adevăratul motiv pentru care liberalii solicită alegeri anticipate înainte de luna septembrie este pentru că ştiu că atunci ar trebui să crească punctul de pensie şi tot atunci ar trebui să crească salariile profesorilor. Nu vor să îşi asume măsuri nepopulare înainte de alegeri şi atunci au găsit acest lucru – că e mai bine să devanseze alegerile ca să poată după să ia adevăratele măsuri de austeritate pe care românii cred că au început să le conştientizeze foarte bine”, a susținut, duminică, Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii în guvernul PSD.

Lia Olguța Vasilescu a criticat și ezitarea actualului Guvern în momentul în care se amintește de ideea de mărire a pensiilor:

„Spun că nu sunt bani, deşi efortul bugetare este infim şi ceea ce nu cunosc sau nu vor să spună guvernanţii este că toţi beneficiarii sunt oameni care au lucrat, sunt unii care au lucrat 35 de ani pe salariul minim pe economie”.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă