7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăDragnea susține partidul lui Codrin Ștefănescu

Dragnea susține partidul lui Codrin Ștefănescu

Dragnea susține partidul lui Codrin Ștefănescu și va fi membru în acest partid. Fostul președinte PSD și-a anunțat această decizie, duminică seară, la postul Realitatea Plus.

“Am zis că sunt de acord şi îl voi sprijini cu tot ce ştiu eu, cu toată experienţa mea politică, administrativă, economică, să se întâmple acest partid. Am găsit mai mulţi prieteni de-ai lui, patru oameni obişnuiţi, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori”, a precizat Liviu Dragnea.

Dragnea susține partidul lui Codrin Ștefănescu, “Alianţa pentru Patrie”

Noua formațiune politică se numeste “Alianţa pentru Patrie”, a spus Liviu Dragnea.

“Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic”, explică Dragnea. În plus, “nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”.

Liviu Dragnea intră în noul partid după ce actualii lideri PSD au sugerat că nu-l primesc înapoi. Dragnea a ieșit din PSD întrucât a fost condamnat la închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă