11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Dragnea susține partidul lui Codrin Ștefănescu

Dragnea susține partidul lui Codrin Ștefănescu și va fi membru în acest partid. Fostul președinte PSD și-a anunțat această decizie, duminică seară, la postul Realitatea Plus.

„Am zis că sunt de acord şi îl voi sprijini cu tot ce ştiu eu, cu toată experienţa mea politică, administrativă, economică, să se întâmple acest partid. Am găsit mai mulţi prieteni de-ai lui, patru oameni obişnuiţi, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori”, a precizat Liviu Dragnea.

Dragnea susține partidul lui Codrin Ștefănescu, „Alianţa pentru Patrie”

Noua formațiune politică se numeste „Alianţa pentru Patrie”, a spus Liviu Dragnea.

„Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic”, explică Dragnea. În plus, „nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”.

Liviu Dragnea intră în noul partid după ce actualii lideri PSD au sugerat că nu-l primesc înapoi. Dragnea a ieșit din PSD întrucât a fost condamnat la închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă