12 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăDragnea: Remanierile guvernamentale nu se fac la televizor sau în cafenea. Nu...

Dragnea: Remanierile guvernamentale nu se fac la televizor sau în cafenea. Nu am discutat aşa ceva

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a îndemnat, în acest context, pe secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, să facă remanieri ”în guvernul dumnealui”.

”Remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai noştri la televizor sau prin cafenea. Nu s-a discutat despre nicio remaniere guvernamentală, nici cu cu d-na prim ministru, nici eu cu dl. Tăriceanu, nici dl Tăriceanu cu d-na prim ministru, nici în partid n-am discutat din câte am auzit nici în ALDE. Deci ăsta e un fake news. L-am văzut pe dl Codrin Ştefănescu care spunea că sigur va fi o remaniere guvernamentală. Poate în guvernul dumnealui, dar în guvernul ăsta nu”, a declarat Liviu Dragnea după şedinţa BPN al PSD.

El a mai spus că nu miniştrii sunt vizaţi de evaluare, ci îndeplinirea programului de guvernare.

”Nu facem evaluarea guvernului, nu facem evaluarea miniştrilor, facem evaluarea îndeplinirii programului de guvernare. Premierul o face în permanenţă. Rămâne ca în coaliţie să decidem când facem o primă discuţie despre acest lucru”, a precizat Dragnea.

De asemenea, preşedintele PSD a anunţat că s-a stabilit ca vicepreşedinţii partidului să prezinte periodic o informare despre proiectele regionale pe care le au.

”S-a stabilit cu vicepreşedinţii care au prezentat o minimă informare cu privire la ceea ce au făcut în săptămâna precedentă în regiunea respectivă şi vor transmite periodic proiectele atât politice cât şi publice care sunt solicitate din regiunea respectivă urmând ca dna prim ministru să stabilească care este procedura şi maniera în care proiectele care in de guvern să fie rezolvate”, a arătat preşedintele Camerei.

Nu în ultimul rând, BPN al PSD l-a desemnat pe Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei Vaslui a partidului, ca reprezentant al social-democraţilor pentru relaţia cu Republica Moldova.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Nicușor Dan: „Vom avea o mare dificultate în ianuarie 2022 cu banii pentru subvenţia la termoficare”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că PMB nu a cerut absolut niciun ban de la Guvern pentru subvenţia la gigacalorie anul acesta, scrie...

Bilanț COVID, 27 noiembrie: Peste 1.700 noi cazuri de infectare

Bilanț COVID, 27 noiembrie 2021: 1.727 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 180...

Ciucă, întâlnire cu Nicușor Dan și cu Rafila

Prim-ministrul Nicolae Ciucă se întâlneşte, astăzi, cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, în aceeaşi zi având programată o întrevedere de lucru cu ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă