14.3 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Dragnea: Am discutat serios cu primul-ministru și cu doamna Firea, în sfârșit există colaborare

„Am discutat serios cu doamna prim-ministru și cu doamna Firea, în sfârșit există colaborare între Guvern și Primărie”, a declarat, luni dimineață, liderul PSD, Liviu Dragnea.

El n-a pronunțat numele fostului premier Mihai Tudose, dar se știe că între acesta și Gabriela Firea au existat divergențe.

Liviu Dragnea a admis însă faptul că unele ministere au pus piedici în activitatea Primăriei Capitalei, așa cum declarase, anterior, Gabriela Firea.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a precizat că dorește ca PSD să promoveze mai multe femei în funcții de conducere, astfel încât viitoarea conducere a PSD să fie formată, în egală măsură, din bărbați și din femei. Astfel, PSD va avea 16 vicepreședinți, dintre care jumătate ar urma să fie femei.

Liviu Dragnea a precizat că unele probleme i-au fost relatate chiar de Gabriela Firea.

„Ne-a spus şi aseară, la întâlnirea pe care am avut-o cu toţi preşedinţii de organizaţii. Cei care nu înţeleg că societatea a evoluat, că partidul are responsabilitatea destinelor românilor, a rămas ancorat în trecut. PSD nu mai acceptă intrigi pentru funcţii”, a declarat, luni, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că mandatul său de președinte PSD nu este nevoie să fie prelungit, întrucât acest mandat este încă în derulare. 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă