18.9 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăDoliu în România! A murit un fost ministru

Doliu în România! A murit un fost ministru

Senatorul PSD Șerban Valeca a murit duminică. Politicianul avea 66 de ani și suferea de o boală incurabilă.

Vestea morții a fost anunțată de PSD Argeș în acestă dimineață.

,,Am aflat toți cu profundă surprindere și tristețe că Șerban Valeca, fost președinte al PSD Argeș, s-a stins din viață în această dimineață. Știm că toată viața și-a dedicat-o educației, științei și cunoașterii, indiferent că a activat ca profesor, senator sau ministru. 

Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul filialei argeșeane a Partidului Social Democrat.

Şerban Constantin Valeca a fost deputat în legislatura 1996-2000, pentru judeţul Argeş, fiind atunci ales pe listele partidului PDSR, iar ulterior, senator de Argeş, din partea Alianţei PSD+PC, în legislatura 2008-2012.

Șerban Valeca a fost ministru în Guvernul Năstase și senator al României în perioada 2008-2020.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Comisia va oferi 248 milioane EUR pentru țările care primesc refugiați

Comisia a decis să pună 248 milioane EUR la dispoziția unui număr de 5 state membre care au fost cele mai afectate la începutul...

Voucherele sociale de 250 lei vor fi distribuite de Poșta română

Voucherele sociale pe suport electronic vor fi distribuite prin intermediul Poștei Române, pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile. De aceste vouchere vor beneficia aproape trei milioane...

Doliu în lumea artei: pictorul Henry Mavrodin a murit la 84 de ani

Pictorul Henry Mavrodin a murit la vârsta de 84 de ani, anunţă miercuri Uniunea Artiştilor Plastici, într-o postare pe Facebook. "Maestrul Henry Mavrodin a plecat să...
Ultima oră
Pe aceeași temă