13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Diana Şoşoacă le mulțumește protestatarilor anti – mască: „Hristos a Înviat din morți”

Senatoarea Diana Șoșoacă le-a mulțumit, duminică, persoanelor care au participat la protestele anti – mască de la București și de la Timișoara, desfășurate pe parcursul zilei de sâmbătă, 20 martie 2021.

„Multumim din inimă tuturor românilor care au ieșit în stradă. Mulțumim din toate inimile noastre poporului român care a ieșit in Piata Victoriei la București (…). Hristos a Înviat din morti in fata Guvernului!”, a scris, pe Facebook, Diana Șoșoacă.

Ea a mai susținut că „datorită protestelor din Timișoara, București și din toată țara și a avertizărilor noastre că vom elibera Timișoara, autoritățile au anulat carantina în Timișoara!” și a prezentat și o listă de persoane care ar fi încurajat protestele de la Timișoara și de la București. Pe lista prezentată de senatoarea Șoșoacă se află Dan Chitic, Luis Lazarus, Codruta Cerva, Rafael (Iris), Iosefina Pascal, Marcel Viziteu si Silvestru Șoșoacă.

 

Multumim din inimă tuturor românilor care au ieșit în stradă. Mulțumim din toate inimile noastre poporului român care a…

Publicată de Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial pe Duminică, 21 martie 2021

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă