30.4 C
București
joi, 16 septembrie 2021

Senatoarea Diana Şoşoacă ar putea fi primită în PSD. Marcel Ciolacu o așteaptă

Diana Şoşoacă, aleasă senator pe lista AUR dar exclusă ulterior din acest partid, ar putea fi primită în PSD, a anunțat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Diana Șoșoacă este în continuare senator, dar nu mai face parte, în acest moment, din niciun partid.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat într-o conferință de presă că nu refuză ideea de a o primi în PSD pe Diana Șoșoacă, dar cu condiția ca senatoarea să depună o cerere de intrare în partid – cerere care încă n-a fost formulată.

„Eu discut cu orice doamnă. Când voi vorbi, vă asigur că o să vă anunț”, a declarat, în fața jurnaliștilor, Marcel Ciolacu.

După cum se știe, chiar liderii partidului AUR, în perioada în care Diana Șoșoacă facea parte din AUR, au purtat discuții cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar acele discuții nu au dus la niciun rezultat vizibil.

Marcel Ciolacu mai anunțase că și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, ar putea fi reprimit în PSD, cu condiția să-și rezolve problemele cu Gabriela Firea.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă