9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăDe ce este poreclit Cătălin Drulă „Drulău” pe rețelele de socializare

De ce este poreclit Cătălin Drulă „Drulău” pe rețelele de socializare

Cătălin Drulă, cunoscut și sub porecla de Drulău (dulău) este singurul ministru din Guvernul Cioloș care a primit aviz pozitiv dintr-o eroare, în comisiile parlamentare de specialitate care s-au întrunit marți, 19 octombrie.

Oficialul, nominalizat la Ministerul Transporturilor și care a primit aviz pozitiv în comisii, a devenit, de-a lungul timpului, o figură controversată, mai ales după câteva declarații care au făcut vâlvă în spațiul public. 

Drulău”, o poreclă primită pe rețelele de socializare. De unde i se trage

Cătălin Drulă a stârnit discuții în spațiul public încă de la începutul mandatului când a declarat că „un cartel se destructurează cu ranga”. El făcea referire la evacuările cu scandal ale comercianților care ocupau ilegal spațiile din incintele Metrorex, scrie G4Media. 

Drulă a intrat în dizgrațiile lui Florin Cîțu după ce l-a numit pe premier ”zombi politic”, în urma demiterii lui Vlad Voiculescu. Ministrul a fost poreclit ”Drulău” (dulău) pe rețelele de socializare după apariția stenogramelor DNA în care era numit în discuția unor afaceriști ”câine” pentru că refuza să cadă la înțelegere cu aceștia.

Cele mai citite

Schimbarea din administrație, marea deziluzie

A trecut mai bine de un an de la schimbarea celei mai mari părți a administrației publice locale din Capitală. Bucureștenii au sperat într-o schimbare...
Ultima oră
Pe aceeași temă