11.8 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăPoliticăDe ce este poreclit Cătălin Drulă „Drulău” pe rețelele de socializare

De ce este poreclit Cătălin Drulă „Drulău” pe rețelele de socializare

Cătălin Drulă, cunoscut și sub porecla de Drulău (dulău) este singurul ministru din Guvernul Cioloș care a primit aviz pozitiv dintr-o eroare, în comisiile parlamentare de specialitate care s-au întrunit marți, 19 octombrie.

Oficialul, nominalizat la Ministerul Transporturilor și care a primit aviz pozitiv în comisii, a devenit, de-a lungul timpului, o figură controversată, mai ales după câteva declarații care au făcut vâlvă în spațiul public. 

Drulău”, o poreclă primită pe rețelele de socializare. De unde i se trage

Cătălin Drulă a stârnit discuții în spațiul public încă de la începutul mandatului când a declarat că „un cartel se destructurează cu ranga”. El făcea referire la evacuările cu scandal ale comercianților care ocupau ilegal spațiile din incintele Metrorex, scrie G4Media. 

Drulă a intrat în dizgrațiile lui Florin Cîțu după ce l-a numit pe premier ”zombi politic”, în urma demiterii lui Vlad Voiculescu. Ministrul a fost poreclit ”Drulău” (dulău) pe rețelele de socializare după apariția stenogramelor DNA în care era numit în discuția unor afaceriști ”câine” pentru că refuza să cadă la înțelegere cu aceștia.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan / Șansa plutește-n aer, dar lipsește un Dudu Georgescu

Se pare că toate astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan în fotoliul de primar general. Altfel nu se explică bătălia oarbă pentru căutarea...

Astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan / Șansa plutește-n aer, dar lipsește un Dudu Georgescu

Se pare că toate astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan în fotoliul de primar general. Altfel nu se explică bătălia oarbă pentru căutarea...

“Piedone nu este primul în București, sondajele sunt manipulate”, estimează rectorul SNSPA

Candidatul Cristian Popescu Piedone nu este, în mod real, principalul favorit în intențiile de vot pentru Primăria Capitalei, estimează rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Rectorul SNSPA...
Ultima oră
Pe aceeași temă