12.1 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Dăncilă: În lipsa unui program de guvernare, Klaus Iohannis trage de timp

”Îngrijorează foamea de putere a acestui om şi lipsa de viziune a celor care-l înconjoară”, a spus Dăncilă, somându-l pe şeful statului şi pe liderii PNL să renunţe la discursul urii.

”Am văzut cu toţii zbaterea preşedintelui Klaus Iohannis din ultimele zile de a impune încă o dată ceea ce dumnealui numeşte «Guvernul meu». În lipsa unui program de guvernare şi în lipsa unui plan concret pentru români şi România din partea Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis face ceea ce ne-a obişnuit pe toţi de 5 ani: trage de timp şi încearcă să distragă atenţia de la acest lucru aruncând în spaţiul public jigniri”, a spus Viorica Dăncilă, luni, înaintea şedinţei de Guvern. 
 
Aceasta a afirmat că ”ceea ce îngrijorează este foamea de putere a acestui om şi lipsa de viziune a celor care-l înconjoară”.
 
”Prin mesajele publice pe care le lansează, autointitulaţii salvatori, demonstrează că sunt capabili de orice pentru a masca incompetenţa. Îi somez public, pe candidatul Iohannis şi pe gălăgioşi lideri ai PNL, să abandoneze discursul urii şi al jignirilor la adresa cetăţenilor şi să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare”, a mai spus Dăncilă. 

Ultima oră
Pe aceeași temă