10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Dăncilă face glume pe seama lui Orban și a „Guvernului lui Iohannnis”

Viorica Dăncilă, premierul demis prin moțiune de cenzură, cu voturile Opoziției unite, râde de cei care poartă negocieri pentru Guvernul Orban.

Încă o zi fără “Guvernul lui Iohannis” a scris Viorica Dăncilă pe Facebook, fără alte comentarii.

 
Amintim că Ludovic Orban poartă negocieri de câteva zile cu partidele politice partenere la moțiune pentru formarea unui guvern. Astăzi, premierul propus de Iohannis se întâlnește cu ALDE, PRO România și UDMR.

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, că există echipe de negociere care vor avea discuţii şi cu PSD, atât la nivelul celor două Camere, cât şi individual, cu parlamentarii care se vor arăta dispuşi să susţină Executivul PNL.

„Cu siguranţă vom discuta şi cu parlamentarii PSD. Ştiţi că am format echipe de negociere la nivelul Camerei şi la nivelul Senatului, vor aborda individual, şi cu parlamentarii despre care ştim că nu agreează, ca să spun aşa, deviaţionismul grav al conducerii PSD şi care ar putea să voteze pentru ceea ce este bine pentru România”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, la Parlament, întrebat dacă vor exita negocieri şi cu parlamentarii PSD, în vederea susţinerii noului Executiv.

Ultima oră
Pe aceeași temă