13 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Dan Tudorache: Voturile reprezintă voința și speranța oamenilor și nu trebuie furate

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și candidatul PSD pentru un nou mandat de primar, a anunțat printr-o postare pe Facebook că vrea ca toate voturile date duminică în Sectorul 1 să fie renumărate pentru a nu exista vreo suspiciune legată de numele câștigătorului.

„Azi noapte (n.red. luni spre marți) am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acesta nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările.”, a anunțat Dan Tudorache.

Până marți la ora 15.30, pe site-ul Autorității Electorale Permanente nu fusese anunțat rezultatul final al votului în toate secțiile de votare din Sectorul 1, atât în ceea ce privește votul pentru funcția de primar de sector, cât și pentru cel al stabilirii consilierilor de Sector. Dan Tudorache, primarul actual, și Clotilde Armand, candidata susținută de PNL, USR și PLUS, se luptă umăr la umăr pentru a câștiga funcția de primar al Sectorului 1 București. Candidata dreptei ar avea, conform exit-poll-urilor anunțate duminică seara, un avans de câteva procente.

Ultima oră
Pe aceeași temă