11.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Dan Barna: Orice structură politică am fi avut, domnul Tăriceanu a susţinut-o şi a trădat-o

Dan Barna a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Galaţi, că românii nu mai cred în minciunile lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Tot ceea ce vedem în aceste zile este confirmarea unei realităţi pe care a arătat-o 26 mai. Strategia vopsirii gardului şi a reetichetării partidului nu mai funcţionează. Românii nu mai cred în minciuna pe care domnul Tăriceanu o practică de 30 de ani, nu mai este un partid vechi pe care domnul Tăriceanu să nu îl fi păcălit în vreo tură electorală. Orice structură politică am fi avut, domnul Tăriceanu a susţinut-o şi a trădat-o la un moment dat. Nu cred că mai există o opţiune în vechea clasă politică pentru că singura strategie care a existat până acum a fost exact aceasta: vopsim gardul, schimbăm perdelele şi ne prezentăm ca o nouă alternativă şi ca o nouă opţiune pentru România care magic va îmbunătăţi lucrurile. Nu s-a întâmplat aşa. După 30 de ani am ajuns aproape la marginea Europei şi ce se întâmplă în aceste zile este încă o încercare în acelaşi registru”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR se află în turneu în ţară pentru a aduna semnăturile necesare depunerii candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al României.

Ultima oră
Pe aceeași temă