5.4 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Dan Barna: ,,Moțiunea nu va ajunge la vot. Va fi blocată de Cîțu-Ciolacu”

Liderul USR, Dan Barna, este de părere că moțiune de cenzură pe care a depus-o alături de AUR va fi blocată, cel mai probabil de ”acest bloc solidar Florin Cîţu – Marcel Ciolacu, PNL – PSD”.

„Mi-aş dori ca marți să se voteze moțiunea de cenzură. Din ce am văzut în Parlament, acest bloc solidar Florin Cîţu – Marcel Ciolacu, PNL – PSD, bloc împreună, probabil că va bloca, am o prezumție că asta se va întâmpla şi cu votul moțiunii de miercuri”, a declarat Barna.

„Eu cred că moțiunea nu va ajunge la vot, va fi blocată. Eu sper ca cei doi președinți să înţeleagă cât de important este, dincolo de agenda lor personală, cât de important este ca această Constituție pe care o avem, să fie respectată.

Suntem într-un cadru de încălcare grosieră a Constituției. Dacă va ajunge să fie votată, oricare va fi rezultatul, vom fi în consecință. Dacă Guvernul rămâne în picioare, foarte bine, suntem în opoziție şi avem un guvern minoritar susținut de PSD, e o realitate. Dacă moțiunea va fi votată şi Guvernul Cîţu pică, așteptăm un nou premier. Acestea sunt variantele”, a adăugat Dan Barna la Digi24.

Ultima oră
Pe aceeași temă