6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăDan Barna: ,,Moțiunea nu va ajunge la vot. Va fi blocată de...

Dan Barna: ,,Moțiunea nu va ajunge la vot. Va fi blocată de Cîțu-Ciolacu”

Liderul USR, Dan Barna, este de părere că moțiune de cenzură pe care a depus-o alături de AUR va fi blocată, cel mai probabil de ”acest bloc solidar Florin Cîţu – Marcel Ciolacu, PNL – PSD”.

„Mi-aş dori ca marți să se voteze moțiunea de cenzură. Din ce am văzut în Parlament, acest bloc solidar Florin Cîţu – Marcel Ciolacu, PNL – PSD, bloc împreună, probabil că va bloca, am o prezumție că asta se va întâmpla şi cu votul moțiunii de miercuri”, a declarat Barna.

„Eu cred că moțiunea nu va ajunge la vot, va fi blocată. Eu sper ca cei doi președinți să înţeleagă cât de important este, dincolo de agenda lor personală, cât de important este ca această Constituție pe care o avem, să fie respectată.

Suntem într-un cadru de încălcare grosieră a Constituției. Dacă va ajunge să fie votată, oricare va fi rezultatul, vom fi în consecință. Dacă Guvernul rămâne în picioare, foarte bine, suntem în opoziție şi avem un guvern minoritar susținut de PSD, e o realitate. Dacă moțiunea va fi votată şi Guvernul Cîţu pică, așteptăm un nou premier. Acestea sunt variantele”, a adăugat Dan Barna la Digi24.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă