9.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Cum susține AUR ”mineriada” în Parlament

 Președintele AUR a luat cuvântul în timpul ședinței parlamentare în cadrul căreia premierul Florin Cîțu a fost chemat de parlamentari să răspundă la întrebările legate de buget.

Liderul AUR a dezvăluit de la tribuna Parlamentului faptul că vine din Valea Jiului unde s-a întâlnit cu minerii și că, în semn de solidaritate cu aceștia a decis să se retragă din ședința parlamentară. El a acuzat Guvernul că nu are un plan pentru mineri și pentru România și i-a cerut premierului Florin Cîțu să găsească soluții.

George Simion calcă pe urmele senatoarei excluse Șoșoacă

„Vin din păcate de la Hunedoara… Grupul AUR va părăsi sala în semn de solidaritate cu minerii din Valea Jiului și cu muncitorii din domeniul energetic… Acest guvern nu are o viziune pentru România, nu are decât lozinci… Minerii nu cred minciunile doamnei Turcan, ei sunt în mină la ora asta, își pun viața în pericol…. Nu există cursuri de reconversie, vor ajunge culegători de sparanghel în Germania… Noi vă spunem să nu vindeți gazele din Marea Neagră, portul Constanța, nu distrugeți Poșta română… Domnule Cîțu, dumnevoastră v-ați luat salariul, minerii nu, treziți-va domnule Cîțu”, a declarat George Simion de la microfonul Parlamentului.

Până la urmă parlamentarii AUR nu au mai apucat să se retragă din ședință deoarece aceasta s-a încheiat la câteva minute după discursul lui George Simion.

Ultima oră
Pe aceeași temă