8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăPoliticăCriza politicăPreședintele Iohannis a girat criza politică, susține PSD

Președintele Iohannis a girat criza politică, susține PSD

Președintele Iohannis a girat criza politică, susține PSD, printr-o declarație făcută de Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.

Dîncu a făcut o declarație în acest sens duminică, 10 octombrie, la postul de televiziune Digi 24. Vasile Dîncu subliniază că președintele Iohannis l-a susținut neîncetat pe premierul Cîțu, care a fost demis prin moțiune de cenzură.

Președintele Iohannis a girat criza politică

„Preşedintele este cel care s-a aflat în spatele, cel puţin, a unei părţi din această criză, cea politică, a girat-o până la urmă, girându-l pe Florin Cîţu şi trebuie să-şi refacă guvernarea pentru că în acest tip de guvernanţă nereuşită până acum, cel puţin din perspectiva rezultatelor guvernării, este eroul principal”, consideră Dîncu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Făuritorii României Mari

Iuliu Maniu a fost sufletul acțiunii, iar Regina Maria ziditoarea României Mari

Trafic de migranți pe ruta Ucraina – România. Doi suspecți au dublă cetățenie

Procurorii români au destructurat o rețea de trafic de migranți pe ruta Ucraina - România. Doi suspecți au dublă cetățenie, română și ucraineană. Ei...

Cele mai importante beneficii ale șemineelor electrice

Unul dintre cele mai bune elemente pe care le puteți avea în casa sau în biroul dvs. este un șemineu, care poate îmbunătăți stilul...
Ultima oră
Pe aceeași temă