10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăCriza politicăFlorin Cîțu spune că urmează anticipatele, dacă guvernul Ciucă nu trece

Florin Cîțu spune că urmează anticipatele, dacă guvernul Ciucă nu trece

Florin Cîțu face un anunț îngrijorător cu privire la ce ar putea urma în politică, dacă cabinetul format de Nicolae Ciucă nu va trece de Parlament.

Șeful liberalilor anunță anticipate

„Există o alternativă pe care nu și-o dorește nimeni, dar este o alternativă reală. Dacă acest guvern nu trece, nu putem să evităm alegerile anticipate.

Responsabilitatea trecerii României, cu un guvern minoritar, într-o perioadă dificilă este a celor de la USR și PSD. Dacă ei vor alegeri anticipate să le spună românilor că asta își doresc și asta se va întâmpla.

PSD a spus de nenumărate ori că nu vrea la guvernare. Eu nu cred că românii se uită la reprezentanții politici și pot să ia în serios pe unii care acum o zi spun că nu vor la guvernare, dar acum vor la guvernare.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit o listă de măsuri pe care cei de la PSD le-ar vedea importante în perioada următoare. Nu este o listă serioasă pentru că impactul bugetar este de 96 miliarde anul viitor, 10% din PIB”, a spus Florin Cîțu.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Rareș Hopincă: Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei este “raţională” şi “matură”

Decizia PSD - PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, este "raţională" şi "matură", a declarat, marţi, Rareş...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...
Ultima oră
Pe aceeași temă