9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăPoliticăCriza politicăFlorin Cîțu spune că urmează anticipatele, dacă guvernul Ciucă nu trece

Florin Cîțu spune că urmează anticipatele, dacă guvernul Ciucă nu trece

Florin Cîțu face un anunț îngrijorător cu privire la ce ar putea urma în politică, dacă cabinetul format de Nicolae Ciucă nu va trece de Parlament.

Șeful liberalilor anunță anticipate

„Există o alternativă pe care nu și-o dorește nimeni, dar este o alternativă reală. Dacă acest guvern nu trece, nu putem să evităm alegerile anticipate.

Responsabilitatea trecerii României, cu un guvern minoritar, într-o perioadă dificilă este a celor de la USR și PSD. Dacă ei vor alegeri anticipate să le spună românilor că asta își doresc și asta se va întâmpla.

PSD a spus de nenumărate ori că nu vrea la guvernare. Eu nu cred că românii se uită la reprezentanții politici și pot să ia în serios pe unii care acum o zi spun că nu vor la guvernare, dar acum vor la guvernare.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit o listă de măsuri pe care cei de la PSD le-ar vedea importante în perioada următoare. Nu este o listă serioasă pentru că impactul bugetar este de 96 miliarde anul viitor, 10% din PIB”, a spus Florin Cîțu.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Românii blocați în Africa de Sud, care doresc să vină în țară, să îşi anunţe intenţia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), a transmis printr-un comunicat de presă că toți românii blocați în Africa de Sud, care doresc să revină în țară,...

O menajeră a câștigat al treilea premiu la loterie în valoare de 50.000 dolari

O femeie din Maryland a câștigat al treilea premiu la loterie, în valoare de 50.000 de dolari. Femeia este o menajeră pensionară în vârstă...

Cât de mult aur există în lume ?

Aurul și-a păstrat valoarea de-a lungul istoriei, parțial datorită faptului că este indestructibil. Asta înseamnă că practic tot aurul din lume care a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă