25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăCrima din Piaţa Constituţiei. Rețineri pe bandă rulantă. Un antrenor de BOX,...

Crima din Piaţa Constituţiei. Rețineri pe bandă rulantă. Un antrenor de BOX, printre suspecți

Audierile au început încă de vineri și au durat toată noaptea de vineri spre sâmbătă. Au fost percheziții de amploare în urmă cu o zi, în mai multe locuințe de pe Șoseaua Petricani.

Printre cei șase reținuți, se află și un antrenor de box din București, Romeo Păun, fost boxer. Întrebat de jurnaliști dacă este vinovat de crima care a avut loc în Piața Constituției, Păun a negat.

Anchetatorii au anunțat că au audiat un număr de aproximativ 60 de persoane în acest dosar, urmând ca audierile să continue și zilele următoare.

O acţiune a poliţiei în care au fost implicate zeci de echipaje, fiind făcute 20 de percheziţii, a avut loc, vineri dimineaţă, în zona Petricani – Lacul Tei din Capitală, pentru capturarea unui bărbat suspectat în cazul crimei produse la sfârşitul săptămânii trecute, în Piaţa Constituţiei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a precizat că a avut loc 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti, mai multe persoane urmând să fie duse la audieri.

În 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă