15.7 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Consens în coaliţie în privinţa Legii offshore

În plus, liderul social-democrat a spus că dezbaterea din comisie ar trebui să aibă loc cu toate televiziunile în sală pentru ca ”toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”. Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, dacă s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte Legea offshore şi a răspuns: ”S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre şi cred că toţi liderii de grupuri din Parlament trebuie să se uite pe cifre şi Comisia trebuie să aibă loc cu toate televiziunile în sală, să fie transmisă live şi toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”.

Întrebat când vor fi reluate dezbaterile pe această lege, Dragnea a spus că, după ce preşedintelui Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, i s-a făcut rău la ultima şedinţă, cel mai probabil dezbaterile nu vor putea fi reluate săptămână viitoare. ”A apărut incidentul cu domnul Iancu şi nu mai suntem siguri că putem avea dezbaterea finală în comisie săptămâna care urmează. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealaltă săptămână”, a mai spus Liviu Dragnea, citat de News.ro. El a mai spus că Ministerul de Finanţe a transmis deja o estimare cu privire la câştigurile pe care le va avea România din implementarea legii. 

Preşedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, deputatul PSD Iulian Iancu, a fost dus vineri la Spitalul Floreasca, unde a fost operat după ce a suferit un infarct miocardic. El ar fi urmat să participe la o şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema Legii offshore, care a fost retrimisă în comisii de plenul Camerei Deputaţilor.

Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Ultima oră
Pe aceeași temă