13.9 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Cîțu vorbește despre viitorul lui Orban în PNL

Cîțu vorbește despre viitorul lui Orban în PNL, după ce Orban a pierdut funcția de președinte al partidului.

Noul președinte, Florin Cîțu, susține că PNL are în continuare nevoie de experiența de politician a lui Ludovic Orban. Acesta din urmă a anunțat că va demisiona, luni, 27 septembrie, din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Orban nu a spus însă nimic despre calitatea lui de membru PNL.

Cîțu vorbește despre viitorul lui Orban

„Ludovic Orban este un om cu experienţă politică foarte mare. Un om care are un vot în Biroul Executiv Naţional. Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare şi pe negocieri şi pe ce este important. Are un rol foarte important în PNL”, a declarat Cîţu. Florin Cîțu a făcut acestă declarație la postul Digi 24, după ce a câștigat alegerile din PNL.

Sâmbătă, la Congresul PNL, pentru funcția de președinte al partidului au candidat Florin Cîțu și Ludovic Orban. Ca președinte a fost ales Florin Cîțu, care va păstra și funcția de prim-ministru.

Duminică vor fi aleși cei patru prim – vicepreședinți, secretarul general și vicepreședinții PNL. Aproape toți candidații la aceste funcții sunt propuși de Florin Cîțu. Explicația este aceea că politicienii propuși de Orban și-au retras candidaturile după ce Orban a pierdut funcția de președinte.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă