26.9 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăCîțu vorbește despre viitorul lui Orban în PNL

Cîțu vorbește despre viitorul lui Orban în PNL

Cîțu vorbește despre viitorul lui Orban în PNL, după ce Orban a pierdut funcția de președinte al partidului.

Noul președinte, Florin Cîțu, susține că PNL are în continuare nevoie de experiența de politician a lui Ludovic Orban. Acesta din urmă a anunțat că va demisiona, luni, 27 septembrie, din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Orban nu a spus însă nimic despre calitatea lui de membru PNL.

Cîțu vorbește despre viitorul lui Orban

„Ludovic Orban este un om cu experienţă politică foarte mare. Un om care are un vot în Biroul Executiv Naţional. Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare şi pe negocieri şi pe ce este important. Are un rol foarte important în PNL”, a declarat Cîţu. Florin Cîțu a făcut acestă declarație la postul Digi 24, după ce a câștigat alegerile din PNL.

Sâmbătă, la Congresul PNL, pentru funcția de președinte al partidului au candidat Florin Cîțu și Ludovic Orban. Ca președinte a fost ales Florin Cîțu, care va păstra și funcția de prim-ministru.

Duminică vor fi aleși cei patru prim – vicepreședinți, secretarul general și vicepreședinții PNL. Aproape toți candidații la aceste funcții sunt propuși de Florin Cîțu. Explicația este aceea că politicienii propuși de Orban și-au retras candidaturile după ce Orban a pierdut funcția de președinte.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Negoiță, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) într-un dosar în care este acuzat de abuz...

Petre Daea: Liniște, liniște, liniște! Se sperie și copiii în pântece

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a ținut să îi liniștească pe români și a dat asigurări că producția de floarea soarelui este suficientă și vom...

Românii care au credite și nu-și mai pot plăti ratele pot cere ajutor la ANPC

Persoanele aflate în dificultate financiară pot găsi sprijin la ANPC, prin Direcția de Insolvență a Persoanelor Fizice, anunță instituția într-un comunicat de presă. Astfel,...
Ultima oră
Pe aceeași temă