5.4 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Cîțu susține că demisia Mioarei Costin nu este o recunoaștere a faptelor

Cîţu a mai ţinut să transmită că, faptul că i-a acceptat demisia, nu înseamnă că documentul prin care Costin trasa, de la Guvern, liniile pentru campania internă din PNL, este autentic.

Întrebat dacă faptul că a acceptat demisia Mioarei Costin este o dovadă a autenticităţii documentului, Cîţu a spus: „Nu, nu au nicio legătură aceste lucruri. Nu. Demisia este un act unilateral”.

„Eu am spus doar că acel consilier şi-a făcut treaba şi şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu. (…) Există deja o demisie. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat”, a declarat Florin Cîţu, citat de Agerpres, după ce a participat la Comitetul de coordonare al PNL Bucureşti.

Întrebat dacă Mioara Costin se va regăsi în echipa sa de comunicare, într-o altă zonă, premierul a răspuns: „În acest moment, nu”.

Mioara Costin, o apropiată a lui Florin Cîţu, şi-a dat demisia, joi, din funcţia de consilier de stat la Cancelaria Premierului. Decizia a fost semnată de premierul Florin Cîţu şi a apărut deja în Monitorul Oficial. 

Citește și: 

Cîțu a semnat decizia de demitere a Mioarei Costin

Declic depune denunț împotriva premierului Florin Cîțu și consilierei Mioara Costin 

Metadatele arată că documentul prin care se dădeau indicații de la Guvern pentru PNL e autentic

 

Ultima oră
Pe aceeași temă