9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Ciolacu: Nu există niciun dosar la SRI sau la SIE privind autonomia Ardealului

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a declarat, miercuri, că „pe numele Marcel Ciolacu” nu există nciun dosar la SRI sau la SIE referitor la vreo colaborare referitoare la facilitarea autonomiei Ardealului. 

Marcel Ciolacu a făcut această precizare ca răspuns la întrebarea unei jurnaliste care a cerut să afle dacă SRI sau SIE i-au trimis vreun răspuns lui Marcel Ciolacu, după ce acesta a vrut informații suplimentare legate de acuzațiile lansate împotriva lui de președintele Iohannis.

Acesta din urmă l-a acuzat, într-o declarație televizată, pe Marcel Ciolacu că ar avea o înțelegere cu Viktor Orban (premierul Ungariei) și cu UDMR, pentru a facilita aprobarea, în Parlamentul României, a autonomiei Ardealului.

Miercuri, Marcel Ciolacu a susținut că SRI și SIE i-au răspuns la solicitările adresate acestor două instituții și că niciuna dintre ele nu a confirmat acuzațiile lansate de președintele Iohannis împotriva lui Marcel Ciolacu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă