13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăCiolacu, întâlnire cu sindicaliștii din învățământ

Ciolacu, întâlnire cu sindicaliștii din învățământ

Liderii sindicali din învățământ se întâlnesc astăzi, de la ora 14:00 cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre majorarea salariilor din Educație.

Întâlnirea dintre Ciolacu și sindicaliști vine după ce președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că nu se pune problema unor creșteri salariale în sistemul bugetar.

Potrivit informațiilor “România liberă”, sindicaliști vor solicita, în perioada următoare o întâlnire și cu liderul liberalilor, pe aceeași temă.

Surse sindicale au declarat pentru RL că Florin Cîțu ar fi primul opozant al acordării majorărilor prevăzute în Legea salarizării unitare 153 pentru angajații din învățământ.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă