15.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Ciolacu atacă foarte dur PNL. Ce îl nemulțumește la guvernare

„Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat îi etichetează pe liberali drept „iresponsabili” decuplaţi de realitate, în condiţiile în care ar trebui să se ocupe de „destinele ţării – economie, pandemie, educaţie”.

„Grav este că aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării! De economie, de pandemie, de educaţie! În timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan: s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2; Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară! (…) Sunteţi decuplaţi de realitate! Românii deja ştiu!”, adaugă Ciolacu.

Ultima oră
Pe aceeași temă